Reisprofessionals

Creëer extra ‘online’ omzet.

Als reisprofessional kun je er niet meer omheen. Internet heeft een belangrijke positie ingenomen als vakantie zoek & boek platform voor de consument. Hoe fijn is het dan om ook ‘online’ een graantje mee te pikken zonder duur zoek- en boeksysteem te hoeven integreren? Sambasso heeft voor jou de oplossing.

Reisagenten kunnen bij leveranciers boeken die aangesloten zijn bij Sambasso. Door het sturen van berichten aan relaties met links naar producten van Sambasso-leveranciers wordt een eventuele boeking automatisch aan het eigen reisbureau toegekend. Ook via de website van de reisagent doorgelinkte boekingen, komen toe aan de betreffende reisagent.

Sambasso

Reisagenten kunnen alleen deelnemer worden indien zij licentiehouder zijn van BAS by Fadiro, omdat de techniek daarvan geïntegreerd is in Sambasso.

Goede basiscommissie

(online) boekingen 100% voor de reisagent

Merknamen blijven verbonden aan de retail

Biedt de klant mogelijkheid online bij jou te boeken.

jouw eigen Sambasso website!

Een website waar je jouw klanten met een gerust hart heen kunt sturen zonder dat een gemaakte boeking bij iemand anders terecht komt! Creëer unieke ‘aanbod’ links en deel deze op jouw socialmedia pagina’s. Tijd voor extra omzet!

Speciaal voor jou als reisprofessional die geen tijd, zin of de juiste skills heeft voor het maken en onderhouden van een website, biedt Frenda Websolutions een kant en klare oplossing voor 1 all in prijs op basis van jouw wensen. Aan jou de keuze!

Pagina
1 pagina voldoet prima voor het doel dat jij voor ogen hebt, namelijk omzet creëren met Sambasso. Heb je meer te vertellen, kies dan voor het premium pakket.
Eigen domeinnaam
Wellicht heb je al een domeinnaam in je bezit die je niet gebruikt, anders bedenk je gewoon een nieuwe. Jouw domeinnaam wordt gekoppeld aan deze website.
Webhosting
Webhosting is een dienst die particulieren of bedrijven ruimte aanbiedt voor het opslaan van informatie, afbeeldingen, of andere inhoud die toegankelijk is via een website.
Onderhoud
Onderhoud is een essentieel onderdeel voor de continuïteit van een website. Verschillende onderdelen van een website dienen geregeld ge-update te worden naar de nieuwste versies. Ook back-ups horen hier bij.
Lay-out
Heb jij een eigen huisstijl of ben je tevreden met een standaard lay-out voor jouw Sambasso website? Bij pakket extra en premium krijgt de website de kleuren van jouw huisstijl.
Intro tekst & afbeelding
Een korte maar krachtig tekst en een inspirerende foto is het visitekaartje voor jouw website en mag daarom niet ontbreken.
Koppeling Sambasso
Het allerbelangrijkst van de website vormt de integratie van de juiste Sambasso koppelingen. Hiervoor dien je zelf al een BAS licentie te hebben. Je kunt de koppelingen zelf uit je BAS systeem halen, maar je kunt ook een tijdelijk bas-account aanmaken ‘met beperkte rechten’ zodat je dit aan ons overlaat.
Nieuwsbrief
Wil je jouw klanten op de hoogte houden van interessante aanbiedingen, dan mag een nieuwsbrief aanmeldformulier natuurlijk niet ontbreken. Deze kan gekoppeld worden aan o.a. Mailchimp. Inclusief bij het extra en premium pakket.
Socialmedia
Je zult vast wel over een Facebookpagina beschikken en wellicht nog wel meer socialmedia accounts. Uiteraard worden deze getoond met de juiste verwijzingen.
Contactgegevens
Uiteraard worden jouw contactgegevens duidelijk getoond op de website. Wil je een contactformulier, kies dan voor het Premium pakket.

Adres

Bootsgezellenweg 6 Westwoud

Bel me

(06) 21 56 23 03

E-MAIL me

contact@frendawebsolutions.nl

Whatsapp

WA31621562303